Sista inlägget ;)

rmblogg
[Foto: Natali  På bilden: Robin och Camilla Kamera: Nikon D3000  Objektiv: Nikkor 18-105mm] 

Detta blir då det andra och sista inlägget idag då! Är sjukt trött, så nu blir det att krypa ner  i sängen och se på Greys Anatomy! Har lånat dom fem första säsongerna av min syster, och har redan hunnit kolla på två stycken. Dock är min favoritkaraktär Sloan, så det är ju lite segt att han inte är med ännu.

På bilden ser ni Milla och min bror. Dom är så grymt söta tillsammans! Som ni ser i texten under bilden kommer jag nu skriva vilken kamera/objektiv jag fotar med eftersom jag har fått mycket frågor om det den senaste tiden!

Juste, vilka av er skulle vara intresserade av en fototävling? =D Priset blir dock bara typ en länk eller så. Om ni är intresserade får ni gärna kommentera detta!

..............................................................................................................................................................................................................................
Kommentarer
Anna säger:

Jag är väldigt intresserad =D

2011-06-21 | 12:13:57
Smsa Låna säger:

Kul blogg! Det märks att du gillar att skriva!

2011-07-19 | 09:56:29
Bloggadress: http://smsalåna.nu

..............................................................................................................................................................................................................................

LÄS INNAN DU KOMMENTERAR!
- Jag vill inte kommentarer innehållande spam eller reklam.
- Jag fotar med min Nikon D7000, men information om kamerautrustning hittar du i menyn.
- Ingenting på bloggen får lov att kopieras.

Annars blir jag väldigt glad över kommentarer!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som kan se)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Mitt namn är Natali Andreasson och jag är en tjej på 22 år! Kommer från ett litet ställe som heter Bullaren och jobbar i ett skolkök i Strömstad för tillfället. På min fritid gillar jag att fotografera, träna och allt som har med skönhet att göra, och det är även det ni kommer få läsa om här på bloggen!
Enjoy!


natali.andreasson@hotmail.com

Alla bilder på bloggen är fotade av mig, Natali Andreasson, om inget annat anges. Inga av mina bilder får lov att kopieras utan mitt skriftliga tillstånd.