Sorry!

Sorry för dålig uppdatering, men har seriöst haft fullt upp med massa.

Bland annat satt jag hela dagen igår och var allmänt irreterad på en viss person *nämner inga namn* Hon hållde på att skryta om att hon köpt ett nytt objektiv, men den lilla failade ungen kom visst inte ihåg vad det var för något, så tillslut i stort sett tvinga jag ut henne vad det var för något, och det visade det sig att det var ett Tamron *suck*.

Iof så är väll Tamron ett bra alternativ för dom som inte vill lägga ut för mycket pengar på sina objektiv (ja jag vet att det finns dyra tamron också). Men om man tillexempel kollar på 70-300mm som hon hade köpt, jag har själv ett 70-300 fast med orginalobjektivet (Nikkor). Visserligen är det ungefär lika bländartal och Tamron har macro på sitt (men hur bra kan egentligen det vara...?) Men däremot har min någonting som jag tycker är väldigt viktigt när det gäller lite större objektiv, nämligen bildstabilsator. Det leder till bättre och skarpare bilder och det är någonting jag inte skulle kunna leva utan + att nikkor har snabbare AF ;) Det är därför jag inte har speciellt mycket med utrustning heller, för jag vill hellre ha bra kvalitésaker än massa skit.
Så ni som gillar att skryta, se till att köpa riktiga grejjer och inte bara massa billig skit, för det imponerar inte på mig!

lo