Nytt på bloggen!

Som ni kanske kan se har det nu blivit lite omgjort på bloggen. Tycker att det blev en stilren och enkel design där det är lätt att navigera och hitta saker. Har även lagt till en ny knapp i menyn, "Bli fotograferad av mig" där jag kommer skriva information om hur du ska göra ifall du vill att jag ska fotografera dig, ditt djur eller någon i din närhet. Så är du intresserad av det kan du från och med nu läsa det där.  Headerbilden är bara tillfällig, vet inte om jag ska göra rullande header eller om jag ska byta ut den mot tre fasta bilder, det återstår att se!
 
Kommer småpyssla med designen dom närmsta dagarna, så ser du att någonting inte ser bra ut eller om du har kritik om designen får du gärna berätta för mig i en kommentar!
..............................................................................................................................................................................................................................
Kommentarer
Pontus Granlund (fotoblogg) säger:

Hej!

Fin blogg!

Har just nu en julkalender på 24 luckor som jag tycker att du borde kolla in!:D

Svar: Tack! Ska absolut kolla in den :)
Natali Andreasson

2012-12-02 | 19:31:11
Bloggadress: http://pontusgranlund.blogg.se/
Amanda Landegren [photograhpy] säger:

sv: Tack så jättemycket!

Kramar Amanda! :)

2012-12-02 | 20:28:07
Bloggadress: http://mandiphoto.blogg.se
Anonym säger:

sv: Tack så mycket :D

2012-12-02 | 20:34:40

..............................................................................................................................................................................................................................

LÄS INNAN DU KOMMENTERAR!
- Jag vill inte kommentarer innehållande spam eller reklam.
- Jag fotar med min Nikon D7000, men information om kamerautrustning hittar du i menyn.
- Ingenting på bloggen får lov att kopieras.

Annars blir jag väldigt glad över kommentarer!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som kan se)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Mitt namn är Natali Andreasson och jag är en tjej på 22 år! Kommer från ett litet ställe som heter Bullaren och jobbar i ett skolkök i Strömstad för tillfället. På min fritid gillar jag att fotografera, träna och allt som har med skönhet att göra, och det är även det ni kommer få läsa om här på bloggen!
Enjoy!


natali.andreasson@hotmail.com

Alla bilder på bloggen är fotade av mig, Natali Andreasson, om inget annat anges. Inga av mina bilder får lov att kopieras utan mitt skriftliga tillstånd.