Saturday

Nikon D7000 - Nikon 50mm F1.8 - Photoshop cs4 - © Natali Andreasson
Jag är medveten om att det är väldigt mycket naturbilder just nu, men ibland räcker tiden inte till att försöka ta några andra bilder. Idag är det lördag, och för en gångs skull ska jag inte ut och festa på krogen eller liknande, utan det blir istället att vara hemma och städa huset och plugga!
 
För er som undrar hur det går med era bloggdesigner, jag kommer sitta och jobba med det hela dagen imorgon, så då räknar jag även att få klart dom flesta!
..............................................................................................................................................................................................................................
Kommentarer
Ellen (alatariel) säger:

Fina bilder! Speciellt der med löven. ^^

2013-10-19 | 12:08:31
Bloggadress: http://alatariel.papper.fi
Annika säger:

Grymt fina bilder :)

2013-10-19 | 15:19:55
Bloggadress: http://blogofphoto.webblogg.se
FlizanLizan säger:

Fina bilder :D

2013-10-19 | 17:24:04
Bloggadress: http://flizanlizan.blogg.se
hadil säger:

OMg!!! Älskaar dina bilder :O!!
vilken kamera / objekt använder du? :)
KEEP IT UP ^___^<3

Svar: Tack så mycket, blev superglad över din kommentar! Jag använder en Nikon D7000 & till dom här bilderna är tagna med ett Nikkor 50mm f/1.8. Om du är mer intresserad av kamerautrustningen kan du hitta en länk i menyn där det står mer invecklat!
Natali Andreasson

2013-10-25 | 18:35:22
Bloggadress: http://hadilo.blogg.se

..............................................................................................................................................................................................................................

LÄS INNAN DU KOMMENTERAR!
- Jag vill inte kommentarer innehållande spam eller reklam.
- Jag fotar med min Nikon D7000, men information om kamerautrustning hittar du i menyn.
- Ingenting på bloggen får lov att kopieras.

Annars blir jag väldigt glad över kommentarer!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som kan se)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Mitt namn är Natali Andreasson och jag är en tjej på 22 år! Kommer från ett litet ställe som heter Bullaren och jobbar i ett skolkök i Strömstad för tillfället. På min fritid gillar jag att fotografera, träna och allt som har med skönhet att göra, och det är även det ni kommer få läsa om här på bloggen!
Enjoy!


natali.andreasson@hotmail.com

Alla bilder på bloggen är fotade av mig, Natali Andreasson, om inget annat anges. Inga av mina bilder får lov att kopieras utan mitt skriftliga tillstånd.