Fallen snow

 
Några bilder jag fotade för ett tag sen, precis när snön hade lagt sig, på mina två hundar Nelli och Doris. Det enda positiva med snön är faktiskt att det kan bli riktigt fina bilder i den, annars får den i min mening väldigt gärna hålla sig borta!
 
Veckan börjar återigen att lida mot sitt slut, torsdag kväll och jag har spenderat kvällen med Guitar Hero, plugg och en bloggdesignbeställning som förhoppningsvis kommer slutföras imorgon. Ser fram emot helgen där jag faktiskt ska fokusera på att plugga, fota och fixa iordning min nya arbetsdator med Photoshop. Ska börja ta fotandet och bloggdesignandet på lite större allvar, och då krävs det också att jag har en fast källa så att jag alltid har någonstans att jobba ifrån. Ska även ordna med en ny hemsida för både fotandet och bloggdesignandet!
 
..............................................................................................................................................................................................................................
Kommentarer
Annika säger:

Söta :)

Svar: Tack! :)
Natali Andreasson

2014-01-24 | 13:05:49
Bloggadress: http://blogofphoto.webblogg.se

..............................................................................................................................................................................................................................

LÄS INNAN DU KOMMENTERAR!
- Jag vill inte kommentarer innehållande spam eller reklam.
- Jag fotar med min Nikon D7000, men information om kamerautrustning hittar du i menyn.
- Ingenting på bloggen får lov att kopieras.

Annars blir jag väldigt glad över kommentarer!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som kan se)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback


Mitt namn är Natali Andreasson och jag är en tjej på 22 år! Kommer från ett litet ställe som heter Bullaren och jobbar i ett skolkök i Strömstad för tillfället. På min fritid gillar jag att fotografera, träna och allt som har med skönhet att göra, och det är även det ni kommer få läsa om här på bloggen!
Enjoy!


natali.andreasson@hotmail.com

Alla bilder på bloggen är fotade av mig, Natali Andreasson, om inget annat anges. Inga av mina bilder får lov att kopieras utan mitt skriftliga tillstånd.